Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

1 mm veya elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok daha kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere yükselmekı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapkaloriın haricen açılmayacak nitelikte olması azca önce de bahsettiğimiz kabilinden panik halindeki insanların kucakeride bir şey unutma veya birini kurtarma lakinçlı içeriye duhul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı sinein karınerideki yaşayanların kurtarılması külliyen meraklı ekiplere buzakılması müstelzim bir aksiyontir.

Birgani şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve yaşama emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar mümkün.

Yangın ivedi durumu sırasında hayat ve varlık güvenliğini sağlamlamadaki etkinliklerini en üst düzeye çıkarmak bâtınin yangın baplarının namuslu şekilde seçilmesi ve kurulması esastır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

üste yangın bapsı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıdem biriyi şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının ne olmasını istiyorlar ise o talepleri vahit bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya dosdoğru ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Bu yangın kapısı modellerinin her biri, binaların munis düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlayarak belirli ihtiyaçları ve düzenleyici standartları karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Yangın kapısı ne hizmet yapılmalıdır? Yangın bapları sistemli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının emeklevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın hak yangın kapısı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlıklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının denetçi edilmesini bâtınerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve konuaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen binada imal edip, montaj ve onarma proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet aldatmaıyoruz.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page